Welkom MCMR leden en MCMR geinteresseerden

Welkomstwoord van de voorzitter.

Geachte leden en andere motorminded bezoekers,

Deze site is in het leven geroepen door het bestuur van de Motor Club Missile Riders, om op een moderne manier met hun leden te kunnen communiceren. Door middel van het internet kan ieder clublid en alle buitenleden zichzelf op de hoogte houden van wat er zoal voor de clubleden wordt georganiseerd door het bestuur. Hierdoor zal het bestuur zich dan ook de taak opleggen dat de homepage altijd up to date zal zijn.

We hopen op deze manier iets dichter bij onze leden te komen, en daardoor misschien wat meer deelnemers te activeren voor de toerritten en de toerweekenden die we voor onze clubleden organiseren.

Ook willen we de leden herinneren aan de clubavond op woensdag, cappuccino,  koffie en thee zijn bijna altijd klaar. De beheerder kan de leden ondersteunen met hun werkzaamheden en tegen een gereduceerde prijs olie van het merk Castrol aan hen verkopen. 1 x olie verversen en je contributie heb je er al weer uit. Inmiddels staan er 3 motorhefbruggen voor de leden ter beschikking, met de nodige gereedschappen.

We zien je graag!!!

Voorzitter van de Motor Club Missile Riders

Arnold Sijmons

Comments are closed.