Nico van Vulpen

Nico was een persoon die je graag om je heen had, we hadden nog zo lang om hem willen lachen en hem plagen met zijn HD. Maar het lot heeft anders beslist. Wij wensen de familie dan ook alle sterkte om deze moeilijke tijd te doorstaan.

 

Posted in Uncategorized | Comments Off

Het 21e KLu-motortreffen was op het LBK

Geachte leden, hou het weekend van 31 mei  1 en 2 juni volgend jaar maar vrij. Dan houden we het 22e KLu motortreffen op de Marneaard te Groningen. Info  binnenkort verder onder op deze pagina. Foto`s van dit jaar het 21e KLu-motortreffen op de facebook van de klumotortreffen.

 

Posted in Uncategorized | Comments Off

Gegevens leden MCMR en Wheelie

Het bestuur is nog steeds bezig de ledenbestand bij te houden, dit kan alleen als de leden hun gegevens met het bestuur willen delen. Stuur je gegevens door naar het gmailaccound van de MCMR en wordt lid van de facebook van de Missile Riders. Mocht je de Wheelie op je Def adres willen hebben stuur dan even je gegevens met je naam, rang, gebouw/sq en plaats met het MPC door naar de club.  De andere mogelijkheid is om de Wheelie op te halen in het clubhuis. Diverse leden hebben dat tijdens de ALV gedaan.

Posted in Uncategorized | Comments Off

Foto`s register MCMR per jaar.

Beste leden we hebben nu nog meer mogelijkheden om jullie de foto`s van de activiteiten te laten zien.
In de rubriek LINKS staat de tekst Foto`s MCMR klik daar op , ga dan naar Album dan naar Sammlungen anzeigen en daar staan de foto`s per jaar gesorteerd.Veel kijk plezier.

Posted in Uncategorized | Comments Off

Gebruik Motortrailer.

Voor de leden bestaat de mogelijkheid om de Motortrailler van de MC te gebruiken. Wel zijn er enkele voorwaarden. Bijdrage van € 10,- voor max 3 dagen per keer. Alleen in overleg met het bestuur.  Met gebruikers contract, schade te betalen door gebruiker. Telefoonnummers bestuur hangen in het clubhuis.  Trailer is compleet met sloten en spanbanden voor 1 motor.

Posted in Uncategorized | Comments Off

Sleutellijst ivm RI&E MCMR

Aan alle leden van MC Missile Riders.

 

 

Vanaf 2016 is de nieuwe toegangsregeling voor het werkcentrum van de MC Missile Riders van kracht en heeft u geen toegang meer tot het werkcentrum. Alleen actief dienende en postactieve leden komen op de sleutellijst!

 

Dit heeft voor u de volgende consequenties:

 

  • ·         Vanaf mei 2016 is er een veiligheidsbriefing / rondleiding gegeven door de beheerder(s) van de MC Missile Riders waarbij u wordt gewezen op de veiligheidsrisico’s, werken met de materialen en gereedschappen, wat te doen bij noodgevallen en gebruik van het werkcentrum in zijn algemeenheid.
  • ·         Indien u deze veiligheidsbriefing / rondleiding heeft gevolgd en hiervoor heeft getekend komt u weer op de sleutellijst en mag u gebruik maken van het Clubhuis Bunker 550.
  • ·         Met ingang van mei 2016 is de bestaande sleutellijst vervallen en heeft u dus, buiten de woensdagavond, geen toegang meer tot het Clubhuis Bunker 550.
  • ·         Op iedere woensdagavond de veiligheidsbriefing / rondleiding verzorgd door de beheerder.

 

Met vriendelijke groet,

 Secretaris MCMR

 

Posted in Uncategorized | Comments Off

Opgave activiteiten MCMR

Het bestuur heeft besloten, dat voor deelname aan de activiteiten, de leden zich de woensdag voor de activiteit tot 18:00 kunnen opgeven. Zodat bij géén of onvoldoende opgave we de activiteit anuleren. Dit komt dan ook de woensdagavond op de homepage  en ons facebook te staan. Bellen kun je het bestuur dan ook tel 0493-598884.

Posted in Uncategorized | Comments Off

Bezoek Bunker 550

Zoals de leden al wel weten is er verscherpte bewaking, wil je bezoek meenemen naar het clubhuis zonder Def pas 1-2 of 4, meld hem/haar dan minimaal een dag van tevoren aan bij de bewaking.  Doe je het niet zal de persoon geen toegang tot de kazerene  krijgen, en dus ook niet naar het clubhuis bunker  MCMR.  Wij kunnen dan ook niets betekenen.

Het bestuur.

Posted in Uncategorized | Comments Off

Email-adressen leden

Het bestuur is steeds bezig de lijsten met de diverse bestanden up to date te houden maar dat gaat alleen met jouw medewerking. Is er iets veranderd aan jouw gegevens mail dit dan door via het gmailadres van de MCMR. Het bestuur is dan pas in staat om jou alle wetenswaardigdheden toe te laten komen.

Posted in Uncategorized | Comments Off

20e Klu-motortreffen 2016 AOCS Nieuw Milligen

 

 

Bestuur Klu-motortreffen,

Gert en Arnold.

Posted in Uncategorized | Comments Off