Erik de Weert

Vanmorgen bereikte ons het droevige nieuws dat ons lid Erik de Weert is overleden. Aan Erik verliezen we een zeer gewaardeerde lid van de MCMR. Erik was mede oprichter van de MC Stolzenau. Waar huidige leden ook regelmatig een rit mee hebben verreden. Ook door de MCS is het idee ontstaan voor de Klu Motortreffen`s . Sterkte aan de familie, collega`s en vrienden in deze moeilijke periode.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Erik de Weert

Openen Clubhuis en Sleutelen Bunker 550

Beste leden, onder de huidige covid 19 regels mogen we weer sleutelen en bijeenkomen in het clubhuis. Wil je om zeker te zijn van een brug om te sleutelen stuur dan een bericht naar ons Gmail-account. Of bel op de woensdag vanaf 14.00 uur naar het nummer van het clubhuis 0493-598884. We zien je er weer graag. En blijf vooral gezond.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Openen Clubhuis en Sleutelen Bunker 550

COVID 19

Tevens is het tijdelijk niet toegestaan om gebruik van het clubhuis Bunker 550 te maken. We zijn op slot.

Hallo leden, door de aanscherping van de COVID19 regels op de LBK zijn wij genoodzaakt om de herfstrit van 25 oktober op een alternatieve manier te rijden. Start is bij het voormalige KMAR gebouw, om 10:00 uur, onderweg zullen we de break hebben met cappuccino en op het laatste gedeelte de lunch. Dit natuurlijk met de COVID19 regelgeving in acht nemend.

Zodra alles weer toegestaan is zullen we dit dan ook direct kenbaar maken.

Rij veilig, houd afstand en blijf gezond.

Posted in Uncategorized | Comments Off on COVID 19

Het 22e KLu-motortreffen was op de Marnewaard

Foto`s van dit jaar het 22e KLu-motortreffen op de facebook van de KLu motortreffen. Nog geen vriendje stuur even een aanvraag en je bent vriendje van de FB KLu motortreffen.

Writing test note comments in writing do my homework from https://domyhomework.guru test above.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Het 22e KLu-motortreffen was op de Marnewaard

Gegevens leden MCMR en Wheelie

Het bestuur is nog steeds bezig de ledenbestand bij te houden, dit kan alleen als de leden hun gegevens met het bestuur willen delen. Stuur je gegevens door naar het gmailaccound van de MCMR en wordt lid van de facebook van de Missile Riders. Mocht je de Wheelie op je Def adres willen hebben stuur dan even je gegevens met je naam, rang, gebouw/sq en plaats met het MPC door naar de club.  De andere mogelijkheid is om de Wheelie op te halen in het clubhuis. Diverse leden hebben dat tijdens de ALV gedaan.
Tell your children they should never https://homeworkhelper.net post or share anything online they wouldn’t want their grandmother to see.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Gegevens leden MCMR en Wheelie

Foto`s register MCMR per jaar.

Beste leden we hebben nu nog meer mogelijkheden om jullie de foto`s van de activiteiten te laten zien.
In de rubriek LINKS staat de tekst Foto`s MCMR klik daar op , ga dan naar Album dan naar Sammlungen anzeigen en daar staan de foto`s per jaar gesorteerd.Veel kijk plezier.
essay writing.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Foto`s register MCMR per jaar.

Gebruik Motortrailer.

Voor de leden bestaat de mogelijkheid om de Motortrailler van de MC te gebruiken. Wel zijn er enkele voorwaarden. Bijdrage van € 10,- voor max 3 dagen per keer. Alleen in overleg met het bestuur.  Met gebruikers contract, schade te betalen door gebruiker. Telefoonnummers bestuur hangen in het clubhuis.  Trailer is compleet met sloten en spanbanden voor 1 motor.
To read the article in it’s entirety, visit the nyp https://resumecvwriter.com resume writing website here.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Gebruik Motortrailer.

Sleutellijst ivm RI&E MCMR

Aan alle leden van MC Missile Riders.

 

 

Vanaf 2016 is de nieuwe toegangsregeling voor het werkcentrum van de MC Missile Riders van kracht en heeft u geen toegang meer tot het werkcentrum. Alleen actief dienende en postactieve leden komen op de sleutellijst!

 

Dit heeft voor u de volgende consequenties:

 

  • ·         Vanaf mei 2016 is er een veiligheidsbriefing / rondleiding gegeven door de beheerder(s) van de MC Missile Riders waarbij u wordt gewezen op de veiligheidsrisico’s, werken met de materialen en gereedschappen, wat te doen bij noodgevallen en gebruik van het werkcentrum in zijn algemeenheid.
  • ·         Indien u deze veiligheidsbriefing / rondleiding heeft gevolgd en hiervoor heeft getekend komt u weer op de sleutellijst en mag u gebruik maken van het Clubhuis Bunker 550.
  • ·         Met ingang van mei 2016 is de bestaande sleutellijst vervallen en heeft u dus, buiten de woensdagavond, geen toegang meer tot het Clubhuis Bunker 550.
  • ·         Op iedere woensdagavond de veiligheidsbriefing / rondleiding verzorgd door de beheerder.

 

Met vriendelijke groet,

 Secretaris MCMR

 
These statements say little spot this about t/d activities.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Sleutellijst ivm RI&E MCMR

Opgave activiteiten MCMR

Het bestuur heeft besloten, dat voor deelname aan de activiteiten, de leden zich de woensdag voor de activiteit tot 18:00 kunnen opgeven. Zodat bij géén of onvoldoende opgave we de activiteit anuleren. Dit komt dan ook de woensdagavond op de homepage  en ons facebook te staan. Bellen kun je het bestuur dan ook tel 0493-598884.
O the only acceptable alternate numbering system proofread and editing services is to use both the chapter number and the number of the graphic element together e.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Opgave activiteiten MCMR

Bezoek Bunker 550

Zoals de leden al wel weten is er verscherpte bewaking, wil je bezoek meenemen naar het clubhuis zonder Def pas 1-2 of 4, meld hem/haar dan minimaal een dag van tevoren aan bij de bewaking.  Doe je het niet zal de persoon geen toegang tot de kazerene  krijgen, en dus ook niet naar het clubhuis bunker  MCMR.  Wij kunnen dan ook niets betekenen.

Het bestuur.
Pini-sport – inklusive bildung an der ghostwriter gesucht schnittstelle von praxisphasen und sportdidaktik.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Bezoek Bunker 550