Party via de MCMR

Voor onze leden hebben we diverse party attributen te leen/huur.

Wij hebben : sta-tafels, enkele hoge stoelen, terrasstoelen, tafels, koelkasten, feestverlichting, koffieautomaten, waterkokers, partytenten 2 van 3 x 3 mtr en één 4 x 3 mtr, en geluidsinstallatie met 4 boxen en standaard. Dit alles voor een kleine bijdrage voor de kas. Maar slechts een fractie van wat het buiten zou kosten. Doe er je voordeel mee.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Party via de MCMR

Bezoek Cannenberg bij Maastricht.

Deze rit is alleen voor de leden die een toegangskaart hebben ontvangen, deze waren zeer beperkt verkrijgbaar. Mocht je alsnog er een keer heen willen geef het dan even door kunnen we kijken wat dan de mogelijkheden zijn.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Bezoek Cannenberg bij Maastricht.

Tourrit langs de Maas

Posted in Uncategorized | Comments Off on Tourrit langs de Maas

Bezoek Motorclub Missile Riders en de Historische collectie DGLC.

Heb je vrienden of familie die motorrijden en interesse hebben in de MC en de Historische collectie en op bezoek willen komen laat ze contact met ons opnemen, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Er zijn je al meerdere clubs voorgegaan.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Bezoek Motorclub Missile Riders en de Historische collectie DGLC.

23e KLu motortreffen

Beste leden MCMR, dit jaar wordt het 23e KLu motortreffen gehouden op de Vlb Woensdrecht. En van 2 t/4 juni. De inschrijvingen zijn al begonnen en het beloofd een mooi weekend te worden.

Na 3 jaar van afwezigheid kan/mag het weer en dan op een mooie locatie in een mooie omgeving, en dat met je oud collega`s en vrienden. Dus plan het in en kom.

Posted in Uncategorized | Comments Off on 23e KLu motortreffen

Openen Clubhuis en Sleutelen Bunker 550

Beste leden, onder de huidige covid 19 regels mogen we weer sleutelen en bijeenkomen in het clubhuis. Wil je om zeker te zijn van een brug om te sleutelen stuur dan een bericht naar ons Gmail-account. Of bel op de woensdag vanaf 14.00 uur naar het nummer van het clubhuis 0493-598884. We zien je er weer graag. En blijf vooral gezond.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Openen Clubhuis en Sleutelen Bunker 550

Gegevens leden MCMR en Wheelie

Het bestuur is nog steeds bezig de ledenbestand bij te houden, dit kan alleen als de leden hun gegevens met het bestuur willen delen. Stuur je gegevens door naar het gmail-accound van de MCMR en wordt lid van de facebook van de Missile Riders. Mocht je de Wheelie op je Def adres willen hebben stuur dan even je gegevens met je naam, rang, gebouw/sq en plaats met het MPC door naar de club.  Anders wordt de Wheelie naar je huisadres gestuurd.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Gegevens leden MCMR en Wheelie

Foto`s register MCMR per jaar.

Beste leden we hebben nu nog meer mogelijkheden om jullie de foto`s van de activiteiten te laten zien.
In de rubriek LINKS staat de tekst Foto`s MCMR klik daar op , ga dan naar Album dan naar Sammlungen anzeigen en daar staan de foto`s per jaar gesorteerd.Veel kijk plezier. Of kijk regelmatig op onze Facebook pagina, en in het clubhuis kun je ze ook bekijken.
essay writing.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Foto`s register MCMR per jaar.

Gebruik Motortrailer.

Voor de leden bestaat de mogelijkheid om de Motortrailler van de MC te gebruiken. Wel zijn er enkele voorwaarden. Bijdrage van € 10,- voor max 3 dagen per keer. Alleen in overleg met het bestuur.  Met gebruikers contract, schade te betalen door gebruiker. Telefoonnummers bestuur hangen in het clubhuis.  Trailer is compleet met sloten en spanbanden voor 1 motor.
To read the article in it’s entirety, visit the nyp https://resumecvwriter.com resume writing website here.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Gebruik Motortrailer.

Sleutellijst ivm RI&E MCMR

Aan alle leden van MC Missile Riders.

 

 

Vanaf 2016 is de nieuwe toegangsregeling voor het werkcentrum van de MC Missile Riders van kracht en heeft u geen toegang meer tot het werkcentrum. Alleen actief dienende en postactieve leden komen op de sleutellijst!

 

Dit heeft voor u de volgende consequenties:

 

  • ·         Vanaf mei 2016 is er een veiligheidsbriefing / rondleiding gegeven door de beheerder(s) van de MC Missile Riders waarbij u wordt gewezen op de veiligheidsrisico’s, werken met de materialen en gereedschappen, wat te doen bij noodgevallen en gebruik van het werkcentrum in zijn algemeenheid.
  • ·         Indien u deze veiligheidsbriefing / rondleiding heeft gevolgd en hiervoor heeft getekend komt u weer op de sleutellijst en mag u gebruik maken van het Clubhuis Bunker 550.
  • ·         Met ingang van mei 2016 is de bestaande sleutellijst vervallen en heeft u dus, buiten de woensdagavond, geen toegang meer tot het Clubhuis Bunker 550.
  • ·         Op iedere woensdagavond de veiligheidsbriefing / rondleiding verzorgd door de beheerder.

 

Met vriendelijke groet,

 Secretaris MCMR

 
These statements say little spot this about t/d activities.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Sleutellijst ivm RI&E MCMR